Procedura pri kraju:

Mario Vrančić čeka još samo zeleno svjetlo FIFA-e

mario
18.02.2015.
u 14:26

Krajem prošlog mjeseca Vijeće ministara BiH na vandrednoj sjednici u Sarajevu donijelo je odluku o prijemu u državljanstvo Bosne i Hercegovine nogometaša njemačkog Paderborna Marija Vrančića

Prethodno je početkom prosinca prošle godine Vrančić podnio zahtjev nadležnim institucijama za dobivanje državljanstva BiH. Po dolasku u Sarajevo Mario je posjetio prostorije Nogometnog saveza BiH, gdje je obavio razgovor sa generalnim sekretarom Jasminom Bakovićem, tehničkim direktorom Denijalom Pirićem, direktorom Odjela za natjecanje Elmirom Pilavom i direktorom Općih poslova Nijazom Merdanovićem. Nakon što je primljen među državljane BiH, Vrančić je jučer u Konzulatu BiH u Frankfurtu potpisao putovnicu i osobnu kartu Bosne i Hercegovine. Tako ga od nastupa za Zmajeve dijeli tek zeleno svjetlo FIFA-e, koje se očekuje u sljedećim danima. Vrančić bi za reprezentaciju mogao debitirati već na sljedećioj utakmici protiv Andore.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?