Zrinjski - Čelik 0:0

Marinović: Nije nam bilo lako protiv "bunkera"

BiH,22.10.11. Mostar, Stadion Bijeli brijeg, Prvenstvena  utakmica, Zrinjski - Siroki Photo:Stojan Lasic
29.08.2015.
u 11:52


Nogometaši Zrinjskog i Čelika podijeli su bodove (0:0) u jednoj teškoj i nesadržajnoj utakmici. Oko 3000 gledatelja okupljenih na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru zvižducima je ispratilo domaće igrače.

Zrinjski je dobro ušao u utakmicu i imao dobru prigodu u 1. minuti, ali nakon ovodnog pritiska nastavio je igrati slabo, a na odmor se otišlo bez golova. Zrinjski je najbliže pogotku bio u 72. minuti. Jako je šutirao Filipović, lopta je okrznula nekog od braniča Čelika, ali je u svojoj putanji umjesto mreže pogodila gredu.

- Pokušali smo prvih 20 minuta dignuti gas, ali je to kasnije išlo teže. Nikomu nije lako igrati kada se protivnik brani sa svim igračima. Pokušavali smo, igrači su davali sve od sebe, ali nam je nedostajala bolja igra u završnici i taj problem realizacije je očito nešto na čemu moramo poraditi u prvenstvenoj stanci - kazao nam je nakon susreta starteg plemića Vinko Marinović.

Zrinjski je opet zakazao u realizaciji. Napadači nisu ni na ovoj utakmici došli do izražaja. I pored ovog rezultata koji je svakako kiks za plemiće na prvenstvenu stanku odlazi kao vodeća momčad sa 14 osvojenih bodova, ali je propuštena velika prigoda za puno veći uspjeh.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije