HŠK Zrinjski

Marinović: Možda za našu igru nismo zaslužili ni bod

BiH,27.09.2015.Mostar Stadion Bijeli brijeg,  Prvetvena nogometna utakmica   Zrinjski -Radnik 0-0 Photo:Stojan Lasic
Foto: Vecernji.ba
29.09.2015.
u 06:15

Jedino što pozitivno Zrinjski može imati iz nove "nule" na domaćem terenu s Radnikom (0:0) je činjenica kako je i pored novog kiksa ostao lider, javlja portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba.

Treća "nula"

Mostarcima je ovo već treći remi kod kuće, već treći postignut rezultatom 0:0. Zrinjskom se ne da zabiti pogodak iako ova momčad protiv svakog protivnika uglavnom dominira do kaznenog prostora, ali je enigma kako bezidejna postaje igra u trenutku kada plemići moraju biti konkretni. Nije tajna kako Zrinjski ima momčad koja puno lakše igra kada se protivnik nastoji nadigravati, ali ako Mostarci misle uzeti naslov, moraju dići igru.

- Odigrali smo ispod razine i zaslužili kritike. S obzirom na igru, možda nismo zaslužili ni bod - samokritično je kazao trener Zrinjskog Vinko Marinović koji je dodao: - Prvi smo i to je, naravno, odlično. Možemo biti zadovoljni igrom u defenzivi, što najbolje sugerira činjenica kako u 9 od 10 utakmica nismo primili pogodak, ali ono što nije dobro, sigurno je to što smo se u dosta utakmica mučili. Naša igra jednostavno mora biti puno bolja, a to je, naravno, moja odgovornost, kazao je za Večernji list Marinović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?