pjevačica

Mariah Carey nabacila duboki dekolte za svog novog dečka

pjevačica
Foto: Profimedia
15.01.2017.
u 18:30

Prvi put od katastrofalnog i sramotnog nastupa na dočeku Nove godine u New Yorku pjevačica Mariah Carey (46) pojavila se u javnosti u Londonu, prenosi 24sata.hr

S njom je bio i njezin novi ljubavnik i plesač Bryan Tanaka (33), s kojim je navodno prevarila bivšeg zaručnika, australskog milijardera Jamesa Packera (49). Mariah je za vikend pjevala na svadbi u Londonu, a za tu prigodu obukla je seksi haljinu koja je otkrivala njezin raskošni dekolte.

 

Mariah Carey arriving at the Dorchester Hotel. | Autor: GOTCHAIMAGES.COMfoto: GOTCHAIMAGES.COM

 

Diva je oko vrata imala dijamantnu ogrlicu te je nosila nekoliko skupocjenih prstena. Nasmiješena pjevačica spremno je pozirala fotografima s novim dečkom Bryanom, kojega je kasnije izvela na večeru. S njima su bili i Mariahino dvoje djece, petogodišnji blizanci Moroccan i Monroe, koje ima s pjevačem Nickom Cannonom (36).

 

Mariah Carey arriving at the Dorchester Hotel. | Autor: Profimediafoto: Profimedia

 

Za vikend je emitirana i nova epizoda njezina reality showa 'Mariahin svijet', u kojoj pjevačica isprobava vjenačnicu za nesuđeno vjenčanje s Jamesom Packerom. Pjevačica je naručila dugačku bijelu haljinu s dubokim dekolteom koja je bila posuta kristalima. Trebala je nositi i dugački veo. S njom je bila i njezina kći Monroe, koja je imala identičnu haljinu. Na isprobavanju njezine vjenčanice iz nepoznatog je razloga bio i sadašnji ljubavnik Bryan Tanaka, koji je u vrijeme snimanja te epizode, a to je bilo prošlo ljeto, bio samo njezin plesač. Na snimci se vidi kako je ljutit i nervozan.

Nesuđeni treći brak s Packerom

Dva puta je Mariah bila u braku, prvi put s producentom Tommyjem Mottolom, a onda s pjevačem i reperom Nickom Cannonom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije