Borilački sport

Marcin Prachnio u prvoj rundi nokautirao Tomislava Spahovića

spahovic01_nnn_bih_28112015
29.11.2015.
u 07:00

Bh. borac Tomislav Spahović poražen je na FFC nadmetanju u Rijeci. Njega je u prvoj rundi nokautirao Poljak Marcin Prachnio. Tako je postao prvi FFC prvak do 93 kilograma težine. Prachnio je borca iz Sarajeva svladao njegovim oružjem, nokautom za koji je bio potreban samo jedan snažni udarac. Prachnio je dočekao trenutak te pogodio Spahovića desnim aperkatom. Na taj način prekinut je Spahovićev niz od 4 uzastopne pobjede. Zanimljivo, glavni sparing-partner poljskog borca bio je Denis Stojnić.

- Hvala svima koji su bili uz mene i pružali mi podršku. Što da kažem, vodio sam borbu u svoju korist sve do tog jednog nesretnog udarca koji mi je nanio veliku posjekotinu točno ispod oka. Čestitam protivniku, bio sam odlično spreman, neću tražiti nikakve isprike. Htio sam pokazati tri runde dominacije, kao što sam dominirao do tog udarca. Nekada ne ide onako kako ste zamislili. To je MMA, jedan udarac prođe i sve se preokrene, napisao je Spahović na svom FB profilu. Prachnio je bio presretan zbog pobjede.

- Naporno sam se pripremao šest tjedana. Znao sam da je Spahović opasan, znao sam da je snažan. Držao sam se svog plana, pokušao sam izdržati njegove udarce i čekati priliku. U nekoliko situacija me zgrabio i vidio sam koliko je jak, doslovno me bacao poput igračke. Čast mi je biti FFC prvak, to mi puno znači, rekao je Prachnio nakon pobjede koja mu je donijela naslov prvaka do 93 kilograma. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije