Četvrtfinale MZ u Posušju

Marasov Brig - G. Jukići, Rastovača polje - Meljakuša, Durmišuša - Gradac i Vir - Čitluk

28.07.2016.
u 11:00

Turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti u Posušju stigao je do kraja po skupinama. Posljednja večer bila je prepuna obrta, dinamike, nogometne vještine i pogodaka.

Dobra učinkovitost

U prvom susretu igrali su Rastovača polje i Gornji Jukići. Poveli su Gornji Jukići u petoj sekundi, a Gornji Jukići su izjednačili na 3:3 tek desetak sekundi prije kraja. Drugi susret večeri bio je uzbudljiv, ali su momci s Marasova Briga zasluženo slavili protiv Meljakuše koja je u ovoj utakmici bila oslabljenja. U prvom dijelu bilo je 5:2 za “marasovce”, a četiri pogotka postigao je nogometni majstor i virtuoz Nikola Leko. Na kraju je bilo 7:2, a nova dva pogotka postigao je Leko, dakle ukupno šest na ovom susretu.

Treći susret večeri, između Vira i Durmišuše, također je bio zanimljiv s dobrom igrom. No, pobjeda Vira nad braniteljima naslova ipak je zaslužena. Slavili su s 4:2 i tako se popeli na vrh svoje skupine. Već se znaju sudionici četvrtfinala i sve će od sada biti još uzbudljivije. Tribine su bile dobro popunjene, a svi se nadaju kako će u završnici biti i pretijesne.

Susreti četvrtfinala

Parovi četvrtfinala Lige mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti Posušje 2016. godine su: Marasov Brig - Gornji Jukići, Gradac - Durmišuša, Rastovača polje - Meljakuša i Vir - Čitluk. Početak igara odredit će se uskoro.

Osam najboljih ekipa tako je stiglo do četvrtfinala. Nikakvih kalkulacija više nema, morat će se igrati najbolje što se zna i može jer nema više rezultatskih popravki. Samo pobjednici idu dalje pa samim time i turnir dobiva na svojoj draži. Očekuju se izvrsne utakmice u kojima će i publika, ali i svi ostali akteri pokazati sportsko viteštvo, a na kraju neka pobjedi najbolja ekipa jer će samo najbolji moći Posušje predstavljati na razini Zapadnohercegovačke županije.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije