Pregovori počeli

Manchester United razgovarao s agentima Josea Mourinha

Jose Mourinho
06.02.2016.
u 15:12

Mnogi smatraju da bi dovođenje Mourinha na klupu bio pravi odgovor Manchester Uniteda na dolazak Josepa Pepa Guardiole na klupu gradskog rivala Cityja

Predstavnici Manchester Uniteda obavili su razgovore s agentima Josea Mourinha, bivšeg menadžera londonskog Chelsea.

Kako britanski mediji tvrde, dogovor nije postignut, ali su pregovori počeli. Iz kluba zasad nisu željeli ništa komentirati, javlja Anadolija

Mnogi smatraju da bi dovođenje Mourinha na klupu bio pravi odgovor Manchester Uniteda na dolazak Josepa Pepa Guardiole na klupu gradskog rivala Cityja od naredne sezone. Među onima koji su uvjereni da će to "crveni đavoli" i uraditi je i Jamie Redknapp, bivši nogometaš Liverpoola, danas stručni konzultant Skysporta.

"United bi trebao krenuti po bivšeg menadžera Chelsea nakon što je Manchester City službeno potvrdio da je dogovorio suradnju s Guardiolom", smatra Redknapp.

Louisu van Gaalu, trenutnom menadžeru Uniteta, opasno se drmala stolica u nekoliko navrata posljednjih mjeseci. No, uspio je preživjeti, ali ipak očekuje se da će klupu napustiti na kraju ove sezone, iako ima ugovor za još jednu.

Mourinhov dolazak na klupu Uniteda značio bi obnavljanje njegovog rivaliteta s Guardiolom koji je počeo u Španjolskoj, kada je Portugalac vodio Real Madrid od 2010. do 2013. godine.

United trenutno zauzima peto mjesto s pet bodova manje od pozicije koja vodi u Ligu prvaka, a koju drži Tottenham. U nedjelju će u 25. kolu Premier lige putovati u goste upravo Chelseaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije