DJEČAK ODUŠEVIO nastupom

Mali Marko iz
 Rame rasplakao cijelu regiju

marko
06.09.2015.
u 06:30

Nakon šokantnih fotografija tragično preminulog dječaka Aylana Kurdija, koje su potresle cijeli svijet, utjehu da nije sve izgubljeno i da ima nade za ovaj svijet dao nam je svojim fantastičnim nastupom u TV showu Pinkove zvjezdice Marko Bošnjak, piše Večernji list. Jedanaestogodišnjak iz Rame u petak navečer rasplakao je višemilijunski auditorij u cijeloj regiji fenomenalnom izvedbom pjesme “One Night Only” Jennifer Hudson. Žiri je plakao, voditeljica je plakala, plakao je Marko, njegova mama, čitav studio Pinkovih zvjezdica je bio u suzama, “eksplodirao” je pod navalom emocija. “Čuje se odakle si, svaka ti čast”, oduševljen je bio Hari Varešanović koji je, nakon emisije, ustao iz stolice i predao mikrofon malome Marku uz riječi: “Izvoli, moje je vrijeme prošlo, ti si na redu”. “Ti si prvi genij. Možemo završiti natjecanje. Mislim da smo nazočili čudu”, samo su neke od reakcija žirija. “Tatin ponos, nikada sretniji nisam bio. Bravo, sine”, poručio je otac Vlado. Bitno je istaknuti kako se na audiciju za ovo TV natjecanje, koje organizira TV Pink, prijavilo oko 6000 djece iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, a ostalo ih je oko devedeset koji se natječu u programu.
Markov nastup u Beogradu pratio je i njegov ujak Pero Ćiro Pavlović koji nam je prenio dojmove s nastupa. “Marko je otpjevao na svjetskoj razini, ta se pjesma ne može bolje iznijeti od ovoga”, kazao je Pavlović koji je također sa suznim očima ispratio nastup svoga nećaka. Marko Bošnjak je samouki pjevač. Rodio se u Rami gdje živi s roditeljima i dvije sestre Katarinom i Ivonom. Marko je prirodni talent, nikad nije pohađao glazbenu školu. “Bez ičijeg nagovora, kad je imao svega četiri godine krenuo je s vježbanjem pjevanja. Jednostavno je volio slušati glazbu i pjevušiti”, pričaju Markovi roditelji Luca i Vlado. S vremenom, u mjesnoj crkvi u Rami, časne sestre su prepoznale Markov glas i angažirale ga da pjeva u crkvenog zboru i na svetim misama. 
- Gdje god bi došli u goste, govorili bi mu: “Hajde, Marko, otpjevaj nam nešto”, govore roditelji Nakon toga u Rami su ga sve češće pozivali da pjeva na raznim priredbama u organizaciji Općine. Marko bi se sam pripremao za svoj nastup snimivši matrice i tako postao prepoznatljiv u svome kraju. Prvi javni nastup imao je u Kupresu na festivalu “Djeca pjevaju hitove”. Slijedio je nastup na festivalu “Dok teče Lašva”, a onda su ga pozvali da nastupi na festivalu talenata u organizaciji međunarodne zajednice na kojemu je pobijedio. Nastup u Pinkovim zvjezdicama došao je na njegovu inicijativu. “Zamolio nas je da ga prijavimo. Znali smo o kakvoj se emisiji radi i dopustili smo mu.” I tako se zaputio na audiciju u Sarajevo, potom u Beograd, a ostalo ćemo vidjeti. Koliko god su roditelji prepoznavali Markov talent, i njih je iznenadio svojim nastupom. Znali su da Marko vrijedi i da voli to što radi, ali da će biti baš na ovoj razini i njih je iznenadilo. - On sate provodi uz svoje računalo na kojem sluša pjesme i pjevuši, i to se, evo, već sad isplatilo, u smislu da se širi auditorij imao priliku uvjeriti u njegove glasovne mogućnosti. Djeca koja također sudjeluju u ovom showu uglavnom pohađaju glazbene škole, solo pjevanja i slično. Za razliku od njih, Marko je u cijelom svom odrastanju do sada samo nekoliko sati bio kod Monije Jarak, profesorice kojoj su roditelji zahvalni - dodaje Pavlović. Pred malim Markom je nova emisija Pinkovih zvjezdica za koju će se dobro pripremiti i sigurni smo ponovno oduševiti sve gledatelje pred malim ekranima.

Ključne riječi

Komentara 2

SO
Sos
11:40 15.09.2015.

Koju regiju svaka drzava ima IME

SO
Sos
11:40 15.09.2015.

Zloupotreba djece

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?