U Preševu

Mak Hubjer postavio izložbu "Izgon iz raja"

Mak Hubjer
06.02.2016.
u 13:28

Hubjer se predstavio s deset radova, akvarela rađenih tijekom zadnjih nekoliko mjeseci

"Izgon iz raja" naziv je izložbe radova nedavno postavljene u jednom od šatora u izbjegličkom kampu u Preševu, Republika Srbija, kojom se u organizaciji "Borders free" predstavio mladi bh. umjetnik Mak Hubjer.

Hubjer se predstavio s deset radova, akvarela rađenih tijekom zadnjih nekoliko mjeseci. Miks su sakralne tematike, prikaza aktualnih događaja te fotografija koje su obilježile izbjegličku krizu.

Hubjer ističe za Fenu da je izložba dio projekta "Re-fju-dži", kojom je i obilježen njegov početak jer je planirano postavku prikazati u još nekoliko europskih gradova, uključujući Sarajevo i gradove regije. 

- Mogu reći da mi je ovo bila jedna od najkompliciranijih izložbi, jer je riječ o kompletnoj improvizaciji koja je zahtijevala apsolutno podređivanje situaciji. Prije svega nisam znao u što se upuštam, te kakve ću reakcije proizvesti kod publike kojoj sam se obratio, a to su u ovom slučaju izbjeglice, istaknuo je Hubjer.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije