ISKUSTVO RODITELJA

Majka sinu ostavila poruku sa zadatkom, nije očekivala što će on napraviti

poruka zadatak
Foto: Twitter
1/4
21.07.2016.
u 13:54

Fotografije papirića i majčine reakcije u poruci Jason je objavio na društvenim mrežama gdje su postale viralni hit

Kada su djeca i kućanski poslovi u pitanju, najbolje je da u davanju uputa budete što detaljniji. Jedna majka to je naučila na teži način.

Sinu Jasonu Coakleyju ostavila je poruku na košulji s molbom da je objesi. Nakon što je odradio posao fotografirao je učinjeno i poslao to majci, piše Vecernji.hr.

Kad je primila poruku, imala je što vidjeti, sin je umjesto košulje objesio papirić s njezinom porukom...

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Fotografije papirića i majčine reakcije u poruci Jason je objavio na društvenim mrežama gdje su postale viralni hit. Poslužile su i kao inspiracija drugim majkama da podijele slična iskustva sa svojom djecom i kućanskim zadacima.

– Jednom sam zamolila sina da isprazni smeće u WC-u. Kada sam došla na kat, vidjela sam sadržaj kante u WC školjci – napisala je jedna majka. – Zamolila sam sina da prebaci ručnik preko ograde jer je bio mokar. Kasnije ga nisam mogla pronaći. On ga je doslovno bacio preko ograde – navela je svoj primjer druga majka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije