mlađe uvijek slađe:

Madonna zavela glumca Idrisa Elbu

Madonna
01.11.2016.
u 09:46

Britanski glumac Idris Elba (44) u Londonu snima show 'Idris Elba: Fighter' u kojem se pretvara u profesionalnog kickboxera, a na kraju će odraditi i pravi meč. Poslije snimanja, s pjevačicom Madonnom (58) našao se u restoranu, a kasnije su otišli na tulum zajedničkog prijatelja, prenosi 24sata.hr

- Uopće se nisu skrivali, svima je bilo jasno da petljaju. Malo bi plesali, onda bi otišli sa strane ljubiti se pa bi se vratili po šampanjac - kaže konobar, koji ih je posluživao.

 

foto: promo

 U klinču:  Pjevačica i nesuđeni James Bond tulumarili su u Londonu i strastveno se ljubili. Idris je zbog Naomi Campbell ostavio zaručnicu, no veza im nije potrajala     

Elba je u veljači ove godine ostavio zaručnicu, glumicu Naiyanu Garth (28), s kojom ima dvogodišnjeg sina Winstona. Prevario ju je s manekenkom Naomi Campbell (46). 

Glumac i Madonna čak su i surađivali jer je Elba radio kao DJ na Madonninoj turneji 'Rebel Heart' 2015. godine.

 

22912755 | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELLfoto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

 Žderačica muškaraca: Bivši muž tako ju je opisao na sudu     

- Ona je živuća legenda i nevjerojatna žena. Htjela je najboljeg pa je angažirala mene – rekao je tada glumac najpoznatiji po ulozi u seriji 'Žica'.

Madonna je nakon razvoda od Guya Ritchieja (48) 2008. dvije godine bila u vezi s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (41), pa tri s glumcem Brahimom Zaibatom. Ljubovala je s 32 godine mlađim manekenom Aboubakarom Soumahorom, što je Ritchie pokušao iskoristiti na sudu u bitci za skrbništvo nad njihovim sinom Roccom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?