Više od 12 sati

Luksuzni hotel u centru Dubaija još se dimi

hotel
01.01.2016.
u 13:18

Najmanje 14 osoba lakše je ozlijeđeno dok je jedna osoba pretrpjela srčani udar uslijed dima i guranja tijekom evakuacije kasno sinoć

Ogromna zgrada jednog od najluksuznijih hotela u centru Dubaija, u kojem je izbio požar u novogodišnjoj noći, jutros i dalje gori, više od 12 sati nakon što se zapalila.        

Vlasti u Dubaiju su prioćile da je najmanje 14 osoba lakše ozlijeđeno dok je jedna osoba pretrpjela srčani udar uslijed dima i guranja tijekom evakuacije kasno sinoć, prenosi AP.        

Požar na 63-katnom hotelu "Adres dauntaun" izbio je sinoć oko 21.30 sati, a gradski vatrogasci jutros uglavnom sa zemlje promatraju kako gore gornji katovi pošto ne mogu do njih doprijeti šmrkovima iz vatrogasnih vozila.

Televizija "Al Arabija" sa sjedištem u Dubaiju prenijela je da je požar izbio na 20. katu hotela "Adres dauntaun", visokom oko 300 metra, i da se kasnije nastavio širiti, pa su scene koje su se mogle vidjeti ličile na one iz filma "Pakleni toranj".

Svi ljudi iz zgrade su evakuirani, a vatrena stihija je nastavila da se širi u zgradi od 63 kata dok su plameni jezici bili dugački između 50 i 80 metara, navela je televizija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije