Novo priznanje

Luka Modrić proglašen za najboljeg veznjaka u prošloj sezoni

Luka Modrić
Foto: Screenshot/Real Madrid
1/3
20.10.2014.
u 23:07

Ivan Rakitić je nominiran za najboljeg ofenzivnog veznog lige, no čitatelji Marce su za najboljeg proglasili Kokea.

Luka Modrić je dobio novo priznanje, ovaj put od strane čitatelja Marce, koji su ga proglasili za najboljeg veznjaka lige u prošloj sezoni!
No pristrana Marca napravila je veliki gaf jer Lionela Messija nije ni nominirala, što upućuje na neozbiljnost ankete.

Inače, naš reprezentativac dobio je čak 60,2 posto glasova, što je skoro dvostruko više od drugoplasiranog Gabija (30,7 posto) iz Atletico Madrida. Sergio Busquets iz Barcelone osvojio je 9,1 posto. Na svakoj od pozicija Marca je postavila po tri nominirana nogometaša.

Najboljim golmanom Primere proglašen je belgijski vratar Courtois sa 65,7 posto glasova, dok su na drugom i trećem mjestu daleko iza ostali Keylor Navas s 31 posto te Caballero s 3,3 posto.

Najbolji obrambeni igrač je Sergio Ramos. Njemu je svoj glas dalo čak 54,1 posto čitatelja, dok su drugi i treći ostali Atleticovi Miranda i Filipe Luis.

Ivan Rakitić je nominiran za najboljeg ofenzivnog veznog lige, no čitatelji Marce su za najboljeg proglasili Kokea. Sjajni igrač Atletica osvojio je 47,4 posto, dok se Rakitić s 33,3 posto plasirao na drugo mjestu ispred Inieste za kojeg je bilo 19,3 posto čitatelja.

Što se tiče napadača, tu je bilo sve jasno. Cristiano Ronaldo je imao 63,5 posto, dok je drugi Diego Costa imao 30,6, a treći Carlos Vela 5,9 posto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije