Reprezentacija BiH

Lugušić: Golmani rade kvalitetno

Enver Lugušić
07.10.2015.
u 18:24

Iskusni stručnjak ne skriva optimizam pred utakmice s Velsom i Ciprom

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine se u Trening centru u Zenici priprema za kvalifikacijske utakmice s Velsom i Ciprom. Za rad s golmanima zadužen je trener Enver Lugušić koji je zadovoljan načinom na koji Begović, Šehić i Šunjić izvršavaju svoje obveze.

- Sve smo učinili da naši golmani budu zadovoljni i sretni, a i oni isto tako sve čine da ja budem zadovoljan. Rade izuzetno kvalitetno i trude se. Imaju volju, želju i htijenje i s nestrpljenjem očekuju početak utakmice, kazao je Lugušić za internet portal Nogometnog saveza BiH. Lugušić prije svega ističe i prijateljstvo koje ga veže s čuvarima mreže.

- Mi zaista imamo prijateljski odnos. Na treningu sam im i trener i prijatelj, a i oni meni što svakako doprinosi kvalitetnijem i uspješnijem radu, dodao je. 

Iskusni stručnjak ne skriva optimizam pred utakmice s Velsom i Ciprom. Očekuje osvajanje šest bodova u iduće dvije utakmice. 

- Svi se nadamo plasmanu na europsko prvenstvo u Francuskoj, kazao je Lugušić. 

Golman Ibrahim Šehić također je optimist kad je u pitanju rezultat u iduća dva meča.

- Idući rival je težak. Vels igra odlično i s razlogom su prvi na ljestvici. Međutim, u prvoj utakmici s njima smo pokazali da smo bolji i pored neriješenog rezultata. Imali smo više prilika. Sada uz malo sreće i uz naše navijače mislim da bismo trebali pobijediti. Svi igrači su spremni. Malo su nas ozljede poremetile, ali tko izađe na teren sigurno će dati sve od sebe i to je naša najveća snaga, kazao je Šehić.

Osim Šehića na okupljanju reprezentacije se nalazi i golman Jasmin Burić koji ističe zadovoljstvo što se reprezentacija sprema u njegovom rodnom gradu.

- Drago mi je što sam pozvan u reprezentaciju. Velika čast je imati priliku za nastup u dresu s državnim grbom. Sretan što se sve to događa baš u Zenici, gdje iskoristim priliku da posjetim roditelje i prijatelje prije okupljanja i tako da spojim ugodno s korisnim, kazao je Burić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?