Ugrabio Ronaldov dres

Lucho Ibañez: Provocirao sam madridsku publiku!

'02.11.2011., Amsterdam - Igraci GNK Dinama nakon rucka uoci utakmice 4. kola UEFA Lige prvaka izmedju Ajaxa i Dinama u setnji gradom. Luis Ibanez, Leonardo Cufre Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
24.11.2011.
u 08:07

- Preko Higuaina sam dobio dres. Imamo neke zajedničke prijatelje u Argentini, pa sam Gonzala zamolio da traži Cristiana dres, a ja sam, naravno, poslao svoj - dodaje Ibañez.

Dinamov Argentinac Lucho Ibañez javio se jučer poslijepodne...

- Nisam dobro spavao, i zato što sam kući došao u 8 sati, ali i zbog tog ružnog rezultata u Madridu. Teško mi pada svaki poraz, a kako ne bi ovakva šestica, pa makar bila i od ponajbolje svjetske momčadi. Žao mi je suigrača, cijeloga kluba, iako je s druge strane bio Real, a ne neka seoska momčad - kaže Ibañez.

Sretni je dobitnik Ronaldova dresa. Kako mu je to uspjelo?

- Preko Higuaina. Imamo neke zajedničke prijatelje u Argentini, pa sam Gonzala zamolio da traži Cristiana dres, a ja sam, naravno, poslao svoj - dodaje Ibañez.

Lucho prepričava i svađu s publikom na Bernabeuu:

- Kada je Real izvodio kornere, vikali su mi “kurvin sine!”, ali nisam im ostao dužan. Uzvratio sam im: “J...t će vas Messi!” Ma baš me briga, baš volim kad me provociraju i izazivaju, to me još više motivira - kaže Lucho.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije