Liverpool

Lovren zbog misteriozne ozljede u Njemačkoj?!

lovren
Getty Images
21.02.2017.
u 08:46

Liverpool u zadnje vrijeme ne igra dobro, a dodatni problem crvenima stvara ozljeda Dejana Lovrena. Hrvatski reprezentativni stoper nije igrao zadnje dvije utakmice, a iako su prvi izvještaji pokazali kako nema oštećenja u koljenu, Jürgen Klopp odlučio je reagirati,piše Goal.

Kako saznaje The Sun Lovren se trenutačno nalazi u Njemačkoj gdje ga čeka tretman kod liječnika njemačke nogometne reprezentacije Hansa Wilhelma. Nijemac je poznat kao veliki stručnjak, a u povijesti je radio i s bivšim Lovrenovim suigračem - Stevenom Gerrardom.

Navodno je riječ o problemu koji Lovren vuče već neko vrijeme, ali sad su bolovi postali preveliki za ritam Premiershipa. Iako su testiranja i nalazi pokazali kako je s koljenom sve dobro, Lovren i dalje ne može dati svoj maksimum. Stoga je momčad s Anfielda odlučila potražiti pomoć vanjskog stručnjaka. Lovrenov povratak na teren očekuje se kroz dva tjedna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije