milijunska svadba

Ljubav ne bira: Djevojka iz BiH se udaje za australskog bogataša

Vjenčanje
Foto: Facebook
28.03.2017.
u 16:53

"Godine su samo broj" i "U ljubavi nema pravila" jedne su od najčešćih ljubavnih fraza. U ovom slučaju mogu se primijeniti obje. Dobna razlika između budućih supružnika je 34 godine

Jedno od najraskošnijih vjenčanja u povijesti Australije na rasporedu je 13. svibnja, a akteri su vremešni multimilijunaš Neville Crichton i njegova 34 godine mlađa zaručnica Nadi Hasandedić, porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

Procjena troškova vrti se oko milijun dolara, što 71-godišnjem Crichtonu ne predstavlja veliki problem, s obzirom na to da se njegovo bogatstvo procjenjuje na 400 milijuna australskih dolara, piše Daily Telegraph.

Foto: Facebook/ Naš potok

Obogatio se trgovinom luksuznih automobila, a najpoznatiji je kao uvoznik Ferrarija za Australiju, dok je Nadi menadžerica u Christian Dioru. Vjenčanje će se održati u Velikoj dvorani Sveučilišta u Sydneyju, obrazovnoj ustanovi staroj 167 godina.

Ono što posebno fascinira kod organizacije vjenčanja je veliki broj uzvanika, koji će nuždu vršiti na novim toaletima, procijenjenim na 20 tisuća dolara. Bračni par će nakon svadbe živjeti u luksuznoj vili u Point Piperu, istočnom predgrađu Melbournea, koju je Crichton kupio za 33 milijuna dolara, prenosi 24sata.hr.

Foto: Facebook/ Naš potok

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?