NK Vitez

Livančić: Igrači koji su došli u Vitez sigurno su pojačanja

12.02.2016.
u 08:00

Nogometaši NK Vitez pripreme u Čitluku polako privode kraju. Najstandardniji i jedini igrač Viteza koji je u prvom dijelu sezone odigrao svih 18 utakmica bio je mladi Toni Livančić. - Prvi dio priprema smo odradili u Vitezu gdje nam vremenski uvjeti nisu najbolje odgovarali. No, snalazili smo se kako smo mogli i pokušali iskoristiti takve uvjete na najbolji mogući način. Drugi dio, koji odrađujemo u Čitluku, protječe odlično. Vrijeme nas služi, imamo sve što je potrebno za dobar rad i vjerujem kako ćemo ući spremni u nastavak prvenstva, optimističan je Livančić.

Tijekom pripremnog razdoblja planirano je da plavo-bijeli odigraju 10 utakmica, od kojih je većina već odigrana. Neke su dobivali, neke gubili, ali rezultat nije u prvom planu, nego uigravanje tima i traženje udarne postave. - Sigurno da smo mogli mnogo više pokazati na pripremnim utakmicama. Međutim, došlo je dosta novih igrača koji se još uvijek prilagođavaju. Svi oni imaju kvalitetu i siguran sam da su prava pojačanja za nas, ističe ovaj Vitežanin. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije