i danas joj je teško

Lepa Brena prisjetila se nesretnog događaja od prije 16 godina

Lepa Brena
Goran Stanzl/PIXSELL
03.12.2016.
u 10:40

Događaj koji se dogodio prije 16 godina obilježio je život folk pjevačice.

Folk pjevačica Lepa Brena prisjetila se nesretnog događaja od kojeg je prošlo već 16 godina. Ipak, bol koju je tada osjetila ne prolazi ni dan danas. Riječ je o otmici njezina sina Stefana, koja se dogodila 2000. godine.

Srećom, Stefan, koji je tada imao osam godina, vraćen je roditeljima nakon tjedan dan, no Breni i dan danas nije lako kada se prisjeti tog razdoblja života.

“To je rana kao kad vam zabiju nož, onda vas puste da taj nož duboko stoji i ne smiju ga izvaditi jer ćete iskrvariti. Međutim, čim vam ga izvade, onda vas dobro zaštiju. Čovjek se navikne da život nije igra i da morate živjeti sa svim strašnim stvarima. One ostavljaju krvav trag na vašoj duši. Mi nismo roboti. Meni je pjesma pomogla da duševnu bol pretočim u glazbu. Puno je pjesama koje su moja osobna iskaznica. Nijedan pjesnik nije pjesnik zato što je bio sretan”, izjavila je Lepa Brena, piše Kurir.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije