TEŠKA SITUACIJA SCHUMACHEROVIH

Legenda se ne oporavlja, novca je sve manje i obitelj je primorana na očajnički potez

Michael Schumacher
Press Association/Pixsell
28.07.2016.
u 10:20

Stanje sedmerostrukog prvaka Formule 1 Michaela Schumachera i dalje se ne popravlja, a njegova obitelj kako bi namirila ogromne troškove liječenja koji tjedno stoje 140 tisuća eura primorana je prodati njegov Mercedes AMG E55 iz 1998. godine koji stoji 120 tisuća eura (100 tisuća funti), prenosi portal Top Gear.

Obitelj Schumacher i dalje vjeruje u čudo! Čudo zvano oporavak legendarnog Michaela Schumachera koji je prije nekih dvije i pol godine, točnije 29. prosinca 2013. godine, u poznatom francuskom skijalištu Meribel zadobio teške i po život opasne ozljede glave na zabranjenom dijelu staze, još uvijek se nije dogodilo. Schumi je nakon toga proveo šest mjeseci u induciranoj komi nakon čega je prebačen u svoj švicarski dom na Ženevskom jezeru, u kojem zdravstvenu brigu o njemu vodi 15 ljudi, prenosi Net.hr

Konkretnih potvrđenih pomaka nabolje nažalost – nema

Unatoč dugotrajnom procesu u kojem je na poboljšanje njegova zdravlja potrošeno oko sto milijuna kuna, konkretnih potvrđenih pomaka nabolje nažalost – nema. Kako vrijeme odmiče, svi sve manje vjeruju kako će se legendarni sportaš i idol sportskog svijeta oporaviti. No, briga o njemu i dalje iziskuje velike novce.

Novca sve manje

Iako je Schumacher za vrijeme svoje velike karijere zaradio novce o kojima mi obični smrtnici možemo samo sanjati, čini se kako je novaca sve manje.

Barem ako ćemo vjerovati pisanju stranih medija koji navode kako je obitelj Schumijaprimorana prodati njegov Mercedes kako bi namirila troškove njegovog liječenja, koje tjedno stoji 140 tisuća eura! Obitelj Schumacher nastoji se boriti s crnim prognozama, plaćajući koliko je god potrebno kako bi vratili svoga Michaela u kakvu-takvu životnu ravnotežu.

Michael Schumacher

Upravo stoga, troškovi liječenja su grozomorni skupi, pa su dosad prodali vilu u Norveškoj, privatni zrakoplov, a sada su eto oglasili i Mercedes u Berlinu, za kojeg traže 120 tisuća eura. Agentica obitelji Sabine Kehm suzdržava se od davanja bilo kakvih izjava, međutim iz krugova bliskih obitelji doznaje se kako je financijska situacija obitelji Schumacher vrlo teška. Švicarski liječnici, patronažne sestre, fizoterapeuti, medicinske sestre jako su skupi, a novca je sve manje. Stoga je obitelj počela prodavati svoje carstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije