Šokantan video:

Lav u cirkusu rastrgao trenera, djeca vrištala

faa
01.12.2016.
u 15:00

LiveLeak je objavio šokantnu snimku napada lava na krotitelja u cirkusu i to predpublikom u kojoj su uglavnom sjedila djeca. Trener je umro u bolnici dva dana kasnije, prenosi 24sata.hr

Islam Shaheen (35) je kao trener u cirkusu radio deset godina. Tijekom nedavnog nastupa u Aleksandriji u Egiptu, izvodio je točku i koncentrirao se na jednog lava. Drugi ga je iznenadio, skočio na njega i ugrizao ga za vrat. Djeca su počela vrištati, neki su bježali iz cirkusa. Glazba je stala, a ostali treneri su odmah pritrčali u pomoć Islamu. Udarali su lava štapovima.

Mohammed Mustafa, glasnogovornik cirkusa je rekao kako je sezona parenja lavova i da se zbog toga ponašaju divlje. Trenera je napao lav koji je nedavno došao u cirkus iz JAR-a. Lava su, kaže glasnogovornik, "povukli iz predstava dok ne završi veterinarska kontrola".

Šokantan video je objavljen godinu dana nakon što je lav napao krotiteljicu. Faten El-Helw iz Egipta je hodala po areni i mahala publici kada je lav skočio na nju. Ugrizao ju je za rame. Ostali krotitelji su životinju potjerali, a žena je preživjela napad, piše Daily Mail.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?