Prijam premijera HNŽ-a za novinare

Lasić nema ambicije biti premijer HNŽ-a

Denis Lasić prijam
Foto: VL FOTO
20.12.2014.
u 10:20

Premijer Denis Lasić odlazi na novu funkciju

“Nemam ambicija biti predsjednik Vlade i vidim se na nekim drugim poslovnima, što zna i moja stranka”, rekao je premijer HNŽ-a Denis Lasić na jučerašnjem druženju s novinarima koje je organizirano povodom božićnih i novogodišnjih blagdana. Dodao je i kako je HNŽ najstabilnija županija u Federaciji Bosne i Hercegovine. Govoreći o radu Vlade HNŽ-a u proteklome razdoblju, Lasić je kazao kako je zadovoljan njezinim radom, posebno kada se uzmu u obzir okolnosti u kojima je njegova vlada radila izdvojivši pri tom elementarne nepogode te prosvjede u veljači.

Dodao je kako je zadovoljan i što će Vlada, uz mali rebalans, uspješno ispuniti sve svoje financijske obveze, te da će se njegova vlada u tehničkom, ponašati i kao u pravom mandatu. “Mislim da ostavljamo dobru perspektivu budućoj vladi’’, naglasio je, napominjući kako mu je žao i da je nezadovoljan što Vlada nije uspjela biti još jači oslonac socijalno ugroženim građanima.

On je svim građanima HNŽ-a ovom prilikom poželio uspješnu novu godinu, a katolicima je čestitao nadolazeći blagdan Božića uz prigodnu čestitku. “Pred nama je Božić, najsvečaniji obiteljski katolički blagdan, blagdan mira i radosti. Vrijeme došašća u kojem se nalazimo, vrijeme je kada na osobit način iskazujemo ljubav prema bližnjima, bliskost prema slabijima i onima u potrebi. Božićni duh u nama jača spremnost na žrtvu, razumijevanje i želju za pomoć ljudima. Upućuje nas na skromnost, zajedništvo i dobrotu”, kazao je, uz ostalo, premijer Lasić u svojoj čestitki. Lasić je jučer priredio i domjenak u povodu nastupajućih božićnih i novogodišnjih blagdana. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?