tuga

Kupres: Napisao da boluje od karcinoma pa skočio u susjedov bunar

kupres
18.04.2017.
u 16:06

I peti slučaj samoubojstva u ovoj godini dogodio se na području Herceg- bosanske županije. Kako doznaje Pogled.ba, ovog puta u susjedov bunar je skočio i utopio se Drago L. (46) iz kupreškog sela Donje Ravno. U vodi je zatečen jutros pa se tek pretpostavlja da je očajni čin počinio tijekom noći. Nesretni čovjek je živio s bratom, a u oproštajnom pismu je naveo, što je i ranije spominjao, da boluje od karcinoma. Naime, unatoč uvjeravanjima o nepostajanju teške bolesti, on je očito u to čvrsto vjerovao.  

Kako smo pisali, prije nešto više od mjesec dana, 8. ožujka, nakon tri godine od vješanja mlađeg brata, i 62- godišnji Vujko M. iz kupreškog sela Donje Vukovsko se odlučio na ovaj očajni čin.

On je pronađen obješen u jednoj od soba u  kući. Unazad tri godine, 24. ožujka 2014., njegov četiri godina mlađi brat se objesio u napuštenoj sušnici pored obiteljskog doma.

Inače, zabrinjavajuća je činjenica što je ovo već peti slučaj samoubojstva u 117 dana od početka godine na području ove županije, i to po dva u Livnu i Kupresu te jedan u Bosanskom Grahovu. Troje ih se utopilo, u bunaru i jezeru, a dvoje objesilo. Lani je u istoj županiji u cijeloj godini evidentirano ukupno osam suicida.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije