UMJETNOST VRIJEĐANJA
Povratak na članak

Žbanić žargon ulice upotrijebila spram premijera Milanovića

U međunacionalnom prepucavanju našla se i redateljica Jasmila Žbanić

Komentari 5

MA
mate45
13:44 12.02.2014.

Ovim je pokazala svoje pravo lice. Sisu koju godinama sisa sad joj nikad nije donjela dobro. Zato joj poručujem: Jasmina marš kučko u svoju zemlju i odmaknise od našek HAVC-a i našeg novca poreznih obveznika.

VL
MA
markopravdic7
13:49 12.02.2014.

Tko je Jasmina Žbanić? Snimila filim i nagrada u Berlinu joj ne daju pravo da bude nekulturna a nije ni neka zvijezda da bi imala poštovanje i težinu riječi. Dobila je novce napravila neki film toliko da iskaže patnje "jedne"e" nacije a da je školovana bila bi kulturnija i svoj bi govor temeljila na dostojanstvenim dokazima i tko je ona da premijeru i instituciji premijera daje dozvolu dolaska ili uskraćivanja posjete. Čude me mediji koji joj poklanjaju važnost kao nekoj divi ili čovjeku od djela zaslužnih za povijest čovječanstva. Moja preporuka kad se bavi filmom i režijom neka i pogleda koji film na temu fini manira dostojni za dame valjalo bi joj to naučiti a da na kraju ne bi bilo magare u svijet i nazad samo godinu dana starije.

VL
Avatar kristijankolaric
kristijankolaric
10:56 02.03.2014.

milanovic je trebao uzvratit realnoscu... MARS U TURSKU

VL
JM
jezero-matica
12:38 19.02.2014.

Zamislite ova dama tobije od tzv.HR vlasti(porezni obaveznika) 3 miliona za svoj filim.Da bih u znak zahvalnosti pljuvala poHR drzavi i njenim institucijama koje je hrane.Ja joj predlazem da vrati novce i HR putovnicu pa neka onda vrijedja! Ta istasta tzv.HR vlast za Vrdoljakov film ANTE GOTOVINA nema novaca!

VL
EM
enes.muhamedbegovic.9
07:58 29.03.2014.

Svakako da ne podržavam prost vokabular a osobito ne od osoba kojih nazivaju javnim ličnostima, ipak oni treba da se pridržavaju određenoga nivoa, međutim, žaloste me komentari tipa: "Marš u Tursku" i ponovno vraćanje na uvrede po nacionalno-vjerskoj osnovi... Takvi komentatori i komentari sigurno neće doprinjeti pomirenju, razumijevanju, uvažavanju niti promidžbi valjanih vrijednosti... Srdačan pozZ iz Tuzle

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.