VIDEO KOJI LEDI KRV U ŽILAMA:

Krvnik ISIL-a posve otvoreno – ‘Silovao sam 200 žena, nama to treba’

sdaaa
22.02.2017.
u 14:00

Video snimka intervjua s jednim od ISIL-ovih boraca koji govori o strahotama koje proživljavaju žene koje se nađu u njihovoj blizini, ledi krv u žilama, prenosi Net.hr

ISIL-ov borac kojeg su zarobile kurdske snage na području Iraka u intervjuu objavljenom na facebook profilu AJ+ govori kako su na području Sinaja, on i njegovi kolege borci, silovali više od 200 žena, sve pod izgovorom da je ‘mladim muškarcima to potrebno’.

Opisao što se događalo

Opisao je grozote koje je zajedno s drugim borcima ISIL-a počinio.

‘Znate, mladom čovjeku seks treba. Tada smo bili mladići kojima to treba’, rekao je zarobljeni muškarac.

Potom je kazao kako je s ostalim borcima išao od kuće do kuće gdje bi silovali žene Jazida i ostalih manjinskih skupina. Neke su uzimali sa sobom te ih zatvarali kao seksualne ropkinje.

Prema posljednjem izvješću Human Rights Watcha, žene sunita otimali su te ih tjerali da se udaju za njih, potom bi ih mučili i silovali.

Kazao je kako mu je isprva bilo teško ubiti drugog čovjeka, no, kako je rekao, svakog je dana to bivalo sve lakše i lakše. U tri godine ubio je gotovo 500 ljudi.

‘Tkogod je ubio, ubio je. Tkogod je klao, klao je. Ubio sam sedam, osam, devet, deset u istom trenutku te ih bacio u rijeku, u vodu’, rekao je ISIL-ov krvnik u intervjuu za AJ+.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?