SKANDAL U SRBIJI

Krvavi napad Grobara na direktora Partizana, dvojica pretučena

tuča
28.04.2016.
u 19:11

Srpski mediji pišu kako je generalni direktor Partizana Miloš Vazura fizički napadnut u Humskoj ulici u Beogradu. Vozač i jedan član osiguranja su pretučeni, a Vazura je uspio pobjeći u prostorije KK Partizan, koji se nalazi na sjevernoj strani stadiona u samom prizemlju.

Srpske Novosti, tako, ističu kako je Miloš Vazura bio na meti navijača Partizana Grobara, koji nisu u dobrim odnosima s čelnicima kluba. Na nedavnom 151. derbiju između Crvene zvezde i Partizana na Marakani (1-1), Vazura je zajedno sa svojim kolegama morao bježati iz lože pred naletom Delija koji su ih htjeli napasti. Sad je ponovno bježao od “svojih” Grobara.

Trojica napadača čekala ga ispred stadiona

Trojica napadača sačekali su Vazuru ispred stadiona u Humskoj ulici kada je dolazio na posao. Napadači su ga prvo verbalno napali, a onda je došlo do fizičkog sukoba nakon kojeg su vozač i član osiguranja zadobili ozljede po glavi i tijelu te završili u Urgentnom centru Beograd.

Kamere su snimile čitav incident i sad je u tijeku policijska istraga. Kurir, pak, doznaje, kako su napadači prijetili Vazuri smrću i izgovarali mu pogrdne riječi, a vozaču automobila savjetovali su da ostane u autu.

“Vidjet ćemo se mi još. Ima dana i poslije Partizana”.

Navodno policija zna ime i prezime napadača i sad se očekuje uhićenje počinitelja ovog kaznenog dijela koji je odjeknuo Srbijom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije