Prijateljski susret

Krupa u Novom Sadu remizirala protiv Vojvodine (1:1)

27.03.2017.
u 09:00

Timovi iz Republike Srpske imali su odlične provjere u reprezentativnoj stanci. Nakon što je Radnik poražen od Partizana u Beogradu 0:2, Krupa je remizirala protiv novosadske Vojvodine 1:1, a jedini strijelac za bh. tim bio je Stojan Maksimović koji je prvijenac u dresu premijerligaša postigao u gradu u kojem je rođen.

Obje provjere pokazale su kako je sve manja razlika između Premijer lige BiH i prvenstva Srbije. Radnik je pružio odličan otpor Partizanu koji već 22 susreta u prvenstvu Srbije ne zna za poraz, dok je Krupa bila ravnopravan protivnik na stadionu “Karađorđe”. Ranije su timovi iz Srbije lako dolazili do pobjeda. - Odlična provjera za nas. Moji mladi igrači pokazali su da zaista imaju kvalitetu i drago mi je zbog pozitivnog rezultata protiv Vojvodine. Novosađani su odličan tim koji je u vrhu prvenstva Srbije, a nama sad slijede slični protivnici u ligi BiH, tako da se s pravom nadamo najboljem. Ovakve provjere itekako mogu biti korisne i igrači kroz ove jake utakmice s puno tempa dodatno napreduju. Smanjenje lige je sigurno donijelo rezultate i očekujem napredak i u idućim sezonama, istaknuo je Slobodan Starčević, trener Krupe.

Dva kluba uspostavila su suradnju pa se pred novu sezonu može očekivati da će Vojvodina doći u Krupu na Vrbasu i biti gost premijerligaša Bosne i Hercegovine u prijateljskom susretu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije