Kotor Varoš

Krov nad glavom za osam hrvatskih povratničkih obitelji

Kotor Varoš
01.09.2016.
u 15:33

Ukupna vrijednost projekta iznosi 233.000 konvertibilnih maraka, a stambeni objekti će biti izgrađeni sljedeće godine u okviru Projekta rekonstrukcije stambenog fonda

Ministar za izbjeglice i raseljene osobe Republike Srpske Davor Čordaš potpisao je u četvrtak u Kotor Varošu u Republici Srpskoj ugovore za izgradnju osam kuća prognanim hrvatskim obiteljima.

Kako je priopćeno iz ministarstva, ukupna vrijednost projekta iznosi 233.000 konvertibilnih maraka (oko 120.000 eura), a stambeni objekti će biti izgrađeni sljedeće godine u okviru Projekta rekonstrukcije stambenog fonda.

Ministar Čordaš (HDZ BiH) je izrazio zadovoljstvo što će ovih osam obitelji riješiti svoje stambeno pitanje i naglasio da će i u predstojećem razdoblju nastaviti s potporom povratku progranika u Kotor Varošu te drugim sredinama.

Povratnik iz sela Sokoline kod Kotor Varoša Josip Zeba rekao je da je ovo za njega i njegovu obitelj važan događaj te da sa nestrpljenjem očekuje useljenje u kuću.

On se zahvalio ministru Čordašu na razumijevanju i pomoći povratnicima s područja kotorvaroške općine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?