TOMISLAVGRAD

Krenula potraga većih razmjera za nestalom Anicom Pobrić

potraga
29.05.2016.
u 12:00

Trenutno je na terenu oko stotinu osoba, raspoređeni su po zonama, a priključuju im se stanovnici ovog kraja, rekao je Vidović

Od jutros je krenula potraga većih razmjera za 89-godišnjom Anicom Pobrić iz Gornjeg Brišnika pored Tomislavgrada, koja je nestala još u subotu, 21. svibnja.

Kako je za Fenu rekao voditelj potrage Marino Vidović iz Gorske službe spašavanja (GSS) Hercegbosanske županije, osim njihove stanice koja je svakodnevno sudjelovala u potrazi, u današnju potragu uključile su se i GSS-ove stanice Zapadnohercegovačke (Posušje, Široki Brijeg i Čitluk) i Hercegovačko-neretvanske županije (HGSS Mostar i ISS Mostar), GSS Novi Grad Sarajevo, GSS Srebrenik, GSS Hadžići, a očekuje se dolazak pripadnika HGSS-a iz Imotskog.

Od prvog dana u potragu su uključeni pripadnici Specijalne policije MUP-a HBŽ-a, Vatrogasnog društva Tomislavgrad te mještani ovog kraja.

- Trenutno je na terenu oko stotinu osoba, raspoređeni su po zonama, a priključuju im se stanovnici ovog kraja. Nadamo se kako ćemo nakon sedam dana neuspješne potrage danas imati više sreće - istaknuo je Vidović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije