FUCZ

Krenula opsežna potraga za nestalim Adinom Mustajbegovićem

potraga fucz
01.02.2016.
u 10:38

Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ), predvođeni direktorom Fahrudinom Solakom, danas su na području općine Olovo u ranim jutarnjim satima krenuli u potragu za nestalim Adinom Mustajbegovićem.

FUCZ jučer je stupila u kontakt s općinskom službom CZ Olovo i izvršila analizu potrebne pomoći te je izvršena mobilizacija sredstava i ljudstva. Danas se u ranim jutarnjim satima na područje općine Olovo u potragu uputilo 25 pripadnika deminerskih timova Tuzla A i B i Sarajevo A i B, ronioci, dva psa za pretragu terena s vodičima i četiri robotizirane letilice (dronovi) s posadom i čamci za spašavanje FUCZ.

Ajdin Mustajbegović (35) nestao je 30. siječnja 2016. godine.

Policijskoj stanici Olovo 30. siječnja je u 22.20 sati prijavljen nestanak Adina Mustajbegovića (1981) iz Olova, naselje Solun. Nestala osoba zadnji put je viđena istog dana oko 15.00 sati. Kako je posljednji put viđen pored rijeke Krivaje, a s obzirom na to da se radi o osobi koja boluje od epilepsije, sumnja se na utapanje.

Općinska služba CZ Olovo o nestanku osobe obaviještena je 31. siječnja u 9.26 sati, nakon čega je u 11.00 sati pokrenuta akcija potrage za nestalom osobom.

U pretrazi rijeke Krivaje uključeni su pripadnici Specijalističke jedinice MUP-a Zeničko-dobojske županije s ronilačkom opremom, kao i pripadnici Rafting kluba iz Olova.

Izvršena je pretraga korita rijeke Krivaje u dužini od oko 1.000 m, ali nestala osoba nije pronađena, priopćeno je iz FUCZ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije