Pomama za hrvatskim nogometašem:

Kranjčara žele Francuzi, Talijani, Britanci...

Niko
26.05.2016.
u 19:37

"Niku Kranjčara prate klubovi iz Britanije, Francuske, Italije i MLS-a", naslov je teksta britanskog Telegrapha o hrvatskom veznjaku koji igra za New York Cosmos.

Za Kranjčara je, navodno, najviše interesa pokazao Glasgow Rangers, ali Telegraph otkriva da postoji više zainteresiranih klubova za 31-godišnjeg nogometaša. 

"Niko se ozlijedio na posljednjoj utakmici i pauzirat će nekoliko tjedana, ali ta ozljeda je više prilika za zainteresirane klubove nego prepreka", piše Telegraph i navodi da su mnogi svjesni kako imaju jedinstvenu priliku za dovođenje vrhunskog talenta po razumnoj cijeni.

Kranjčar je prokomentirao mogući odlazak iz New Yorka.

"Nakon proljetnog dijela sezone bit će lakše razgovarati o mojoj budućnosti i onome što klub želi."

A klub želi zadržati bivšeg hrvatskog reprezentativca...

"Nadamo se da ćemo dogovoriti produljenje ugovora s Kranjčarom, ali svjesni smo da su klubovi zainteresirani za njega. Mislim da bi on volio ostati s nama i postoji interes s obje strane da to dogovorimo, ali vrijeme će pokazati što će se dogoditi", komentirao je Erik Stover, glavni operativac Cosmosa, prenosi Index hr. 

Kranjčar je u Europi posljednji put igrao za kijevski Dinamo iz kojeg je dva puta odlazio na posudbu u QPR.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije