Nesreća

Kran se srušio na Manhattanu, jedna osoba poginula

kran
06.02.2016.
u 13:03

Jedna osoba je izvučena iz automobila, a tri su ozlijeđene, četvrta osoba je smrtno stradala

Jedna osoba je smrtno stradala, tri su ozlijeđene nakon što je građevinski kran pao na prometnu ulicu u newyorškom naselju Manhattan u subotu ujutro. Kran, koji je bio visok 165 metara, pao je u 8.24 sati ujutro, a nekoliko osoba je ostalo zarobljeno u svojim automobilima.

Jedna osoba je izvučena iz automobila, a tri su ozlijeđene. Četvrta osoba, koja je smrtno stradala, identificirana je i njegovo ime je David Wichs (38), a radio je na Wall Streetu.

Ovo je prvi incident s kranom u New Yorku od 2008. godine. A najiznenađujuće je to što je inspekcija pregledala kran noć ranije i zaključili su da je sve u najboljem redu.

Gradonačelnik New Yorka Bill de Blasio izjavio je na press konferenciji jutros da je policijska istraga u tijeku, prenosi Fena. 

- Ovo je veoma tragičan incident. Hvala Bogu, pa nije bilo gore. Upućujem sućut obitelji preminulog, kazao je gradonačelnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije