ubila je slava

Kraljica MySpacea umrla sa samo 35 godina

slava
25.02.2017.
u 15:00

Kraljica MySpacea Christine Dolce preminula je s 35 godina, nakon što joj je otkazala jetra zbog prekomjernog konzumiranja alkohola, prenosi Index.hr

Djevojka koja je svoju slavu na toj društvenoj mreži pretvorila u unosan posao s Playboyem u bolnici se nalazila od prosinca prošle godine, a preminula je 6. veljače okružena članovima obitelji i prijateljima. Njen pogreb održao se prošlog tjedna, javlja TMZ.

Fotogenična zvijezda proslavila se seksi selfiejima u vrijeme kad nitko nije znao za njih, a 2006. godine Vanity Fair proglasio ju je kraljicom MySpacea. U to je vrijeme ona imala gotovo 800.000 "prijatelja" na toj društvenoj mreži, među kojima su bili Nine Inch Nail i Dave Navarro, bivši muž Carmen Electre.

Ubrzo je pokrenula svoju liniju odjeće Destroyed Denim, a njeni fanovi nazivali su se Camp ForBiddeN.

"Pretvaramo je u brend", rekao je njen tadašnji menadžer Keith Ruby za Vanity Fair. Na vrhuncu slave snimila je provokativni editorijal za Playboy.

"Oduvijek sam se divila Playboyu, editorijal koji sam snimila je malo oštriji i mračniji. Nešto poput filma Sleepy Hollow", opisala je za AskMen 2008.

Godinu dana kasnije pojavila se u video igrici Def Jam: Icon. Sudeći po njenom profilu na stranici Model Mayhem, otada je živjela u Huntington Beachu na Kaliforniji te se bavila manekenstvom, šminkanjem, glumom i dizajnom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?