Zločin

Kradljivica umirovljenu novinarku ubila bocom viskija

12.02.2016.
u 08:00

Novosadska policija je rasvijetlila ubojstvo Jaroslave Dobrenov Dugošija (77), umirovljene novinarke RTS-a. Pod sumnjom da je ubila staricu, ubrzo je uhićena Biljana J. (59) iz Stejanovaca kod Rume, koja ju je više puta udarila staklenom bocom po glavi i usmrtila je. Kod nje su i pronađeni ukradeni predmeti pa je sve i priznala. Beživotno tijelo Jaroslave Dobrenov Dugošija, u srijedu oko podne, pronašla je njezina kći kada je došla u stan u Ulici Nikole Tesle broj 15, kod Jodne banje. U kući su stvari bile ispreturane.

- Tijelo nesretne žene je pronađeno u dnevnoj sobi s vidljivim ozljedama u predjelu vrata i grudi i u velikoj lokvi krvi. Prema sumnjama policije, Biljana je došla u Jaroslavinu kuću kako bi je opljačkala i tada ju je udarila nekoliko puta bocom viskija, panjem i potom doslovno prerezala grkljan vrškom razbijene boce. Biljana, za kojom je bila raspisana i tjeralica zbog krađe u Srijemskoj Mitrovici, kod žrtve je došla jer je imala informacije o tome kakvo je njezino materijalno stanje. Naime, Biljanina kći je nedavno bila podstanarka kod starice.

Jaroslava Dobrenov Dugošija je bila i urednica na Radio-televiziji Vojvodine. Autorica je brojnih emisija, među kojima i kultne emisije za poljoprivrednike “Brazde”. Ima dvoje djece i četvero unučadi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije