MEĐUGORJE

Konobar na motociklu pretjecao pa poginuo

medjugorje
Foto: VL FOTO
01.06.2014.
u 09:38

U razmaku od dva i pol mjeseca poginuo drugi mladić na motociklu na području Međugorja

Prije preksinoćnog mraka dogodila se teška prometna nesreća u srcu Hercegovine, a u kojoj je život izgubio 27- godišnji Ivica Doko, sin Ivana, iz Čitluka. Tragedija se dogodila u međugorskoj Ulici kardinala Stepinca, kod trgovine Namex, i to dok je nesretni mladić bio za upravljačem motocikla ‘yamaha’.

Dobar čovjek

Kako se moglo čuti na mjestu pogibije, u kobnim trenucima je navodno pretjecao passata, za čijim upravljačem je bio njegov sugrađanin Tomislav Bulić, ali se baš u to vrijeme s druge strane kretao transporter VW, koji je vozio talijanski državljanin Romano Ampelio. Iako se Ivica pokušao vratiti u svoj trak, a i Talijan se pokušavao zaustaviti, stravični sudar je, nažalost, bio neminovan. Od siline udara, mladić je zadobio višestruke prijelome pa mu više nije bilo spasa.

- Koliko je nama poznato, momak je iz mjesta Vidovića kod Čitluka i radio je kao konobar u nekom od grilova. Prije je radio i u jednom klubu. Navodno se školovao i u Nizozemskoj. Netko spominje da mu tamo živi i radi majka s bratom. Ivica je posljednjih godina živio s drugim bratom i ocem u Čitluku. Sestra mu se udala u Široki... Njima je sad najteže. Šteta, bio je dobar čovjek, nabrajali su okupljeni Međugorčani, zaključujući kako mu je presudio samo jedan trenutak nepažnje. Na Facebooku se jučer pojavila i stranica R.I.P. Ivica Doko, a na kojoj su se od njega opraštali brojni prijatelji.

Druga pogibija

Da tragedija za ovaj kraj bude veća, to je za kratko vrijeme druga pogibija motociklista u Međugorju. Podsjetimo, 16. ožujka je nesretnim slučajem u svojoj 18. godini života podlegao Ivan Matijas Sivrić, sin Josipa, iz međugorske Krstine. Stoga, policija i ovoga puta poziva sve motocikliste i ostale sudionike u prometu na veći oprez kako do ovakvih neželjenih posljedica više ne bi dolazilo.

Ključne riječi

Komentara 1

HA
halki
21:57 01.06.2014.

Jojjoj

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije