racija širom zemlje

Kolumbijska policija uhitila 238 sumnjivih trgovaca drogom

kolumbija
30.09.2016.
u 21:24

U policijskoj raciji širom zemlje kolumbijska policija uhitila je 238 sumnjivih trgovaca narkoticima i plaćenih ubojica, razbijajući 15 kriminalnih bandi osumnjičenih da su regrutirale maloljetnike i beskućnike da prodaju ilegalne droge, priopćile su u petak kolumbijske vlasti.

Uhićeni ljudi "nisu samo povezani s trgovinom drogom, nego i za ubojstva 63 ljudi", izjavio je novinarima državni policijski načelnik, General Jorge Hernando Nieto.

Tijekom kontranarkotičke operacije, vlasti su također pronašle osumnjičene za druga krivična djela, uključujući ubojstva, iznuđivanja, pljačke, ilegalno posjedovanje vatrenog oružja i korištenje djece za kriminal, prenosi AFP.

Sudeći po vlastima, čiji su se agenti infiltrirali u bande u okviru operacije "Temis II", osumnjičeni su koristili djecu, beskućnike, taksiste i ulične prodavače za prodaju droge. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?