roditelji uočili kontakte

Kod Dubrovnika uhitili pedofila, trinaest puta iskoristio dvije djevojčice

pedofil
28.11.2016.
u 07:57

Policija ga je uhitila nakon što su roditelji uočili njegove stalne kontakte s djecom kojima je nudio slatkiše

Muškarac (37) uhićen u četvrtak u Dubrovačko-neretvanskoj županiji zbog pedofilije prosvjetni je radnik. Zaposlen je u jednoj školi, a navodno radi i u jednom kafiću, piše Slobodna Dalmacija. 

Policija ga je uhitila nakon što su roditelji uočili njegove stalne kontakte s djecom kojima je nudio slatkiše. Neslužbeno se doznaje da se o tome jedna djevojčica povjerila majci. 

Nakon što su ga priveli na ispitivanje, određen mu je pritvor. Uhićeni navodno nije nimalo sumnjao da su ga otkrili pa je pri uhićenju djelovao iznenađeno. 

Državno odvjetništvo uhićenog tereti da je počinio trinaest spolnih zloupotreba djece mlađe od 15 godina. Objavili su da postoji osnovana sumnja da je u proteklih godinu dana, od studenoga 2015. do studenoga 2016. godine, trinaest puta iskoristio dvije djevojčice u dobi od sedam i osam godina radi zadovoljavanja svoga spolnog nagona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije