požari

Kod Čapljine gorjela kuća, na cesti kod Salakovca 'Golf'

pozar
ilustracija
01.12.2016.
u 08:45

Jučer oko 14 sati došlo je do požara na obiteljskoj kuća u Višićima, kod Čapljine. Nakon intervencije vatrogasaca požar je ugašen oko 16:30 sati,

U četvrtak oko 13 sati, putničko vozilo "Golf 3" zapalilo se na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Salakovac, sjeverno od Mostara. U požaru, osim materijalne štete, nije bilo ozlijeđenih osoba, priopćeno je iz Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije.

Istoga dana, oko 14 sati došlo je do požara na obiteljskoj kuća u Višićima, kod Čapljine. Nakon intervencije vatrogasaca požar je ugašen oko 16:30 sati, a pričinjena je veća materijalna šteta. Zbog požara u tom dijelu naselja bila je obustavljena isporuka električne energije.

U Krehinom Gracu kod Čitluka gorjela je plinska boca ispred obiteljske kuće u vlasništvu G. Č., dok je Donjem polju u Konjicu gorio dimnjak, navodi se u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?