Metalleghe

Klubu pristupili Beganović i Sarić

fds
20.01.2017.
u 10:00

U klupskim prostorijama NK Metalleghe BSI je predstavio nove igrače za nastavak sezone. Svečano ozračje upotpunili su novi igrači i šef struke jajačkog kluba Mato Neretljak. Uopćena procjena svih je kako će Metalleghe biti jači u proljetnom dijelu Premijer lige BiH.

Brojna imena

Nakon što su u Jajce već stigli Antonio Vidović (Orašje), Elvedin Aletić (Orašje), Toni Grković (Split), Stanoje Jovanović (Bežanija), Luka Franić (Istra 1961) i Josip Jozić (Hajduk), kraljevima su pristupili i napadač Dženis Beganović (posudba iz Željezničara) te stoper Ante Sarić (rumunjska CSM Politehnica).

- Kostur naše momčadi je kompletiran, a možda u idućem razdoblju dovedemo još jednog nogometaša. Naša momčad je znatno podmlađena u odnosu na jesenski dio prvenstva jer mi je želja da igramo agresivnije, brže. Nažalost, zbog vremenskih uvjeta morali smo odgoditi subotnji test protiv banjolučkog Željezničara, istaknuo je Mato Neretljak, šef struke prve momčadi Metalleghea BSI. S obzirom na to da je snijeg prekrio travnjake većine terena u okolici Jajca, kraljevi će ranije od planiranoga u Hercegovinu. Polazak za Čitluk planiran je 23. siječnju, a sutradan i test protiv Splita. Potom će Jajčani boraviti u Mostaru, a sljedeći dvoboj je 28. siječnja protiv Viteza u Vitezu. U Čitluk se ponovno putuje 30. siječnja, a već 1. veljače je susret protiv Neretvanca u Čitluku. Dana 7. veljače kraljeve će ugostiti Čapljina, 9. veljače na redu je provjera s Imotskim, a 11. veljače protiv Šibenika. “Generalka” je 17. veljače protiv Krupe u Krupi na Vrbasu.

Putnici na pripreme

Osim novih igrača, na pripreme će otputovati i Fejzić, Kuzmić, Pervić, Jakupović, Smajić, Durak, Benović, Karađuz, Helvida, Rašić, Dilberović, Kovač, Zeba, Tankuljić, Aščić.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije