Napokon se ukazala:

Kim prvi put nakon pljačke izašla van

 Kim Kardashian
26.10.2016.
u 20:28

Kim Kardashian (35) nakon pljačke u Parizu, 3. listopada, potpuno se povukla iz javnosti. Poslije povratka u Ameriku prvo je nekoliko dana bila zatvorena u svom njujorškom stanu, a nakon toga odletjela je u Los Angeles, prekinula aktivnosti na društvenim mrežama te otkazala dolaske na društvene događaje.

Njezine sestre Khloe i Kourtney izjavile su da se reality zvijezda osjeća jako loše te da za čitavu situaciju krivi sebe. Isto tako, šuškalo se da je Kim odlučila potpuno promijeniti način života. Ipak, sada su je fotografi uspjeli 'uhvatiti' u javnosti.

 

Naime, Kardashianka se pojavila na koncertu svog supruga Kanyea Westa (38) u Inglewoodu i to gotovo nezapaženo. Čini se da je šminku svela na minimum, a odjenula je široku majicu, suknju i štikle. Ovim izlaskom nije se pohvalila ni na društvenim mrežama.

Iako se nakon incidenta pričalo da je produkcija njenog realityja 'Keeping Up With The Kardashians' zaustavljena do daljnjeg, prema pisanju The Hollywood Reportera, snimanje showa danas je ponovno počelo. 

Inače, starleta je od pljačke viđena samo tri puta - kada je odlazila iz Pariza, kada je došla u New York i kada ga je odlazila u Los Angeles. Ukraden joj je nakit u vrijednosti 107,2 milijuna kuna. Policija još istražuje slučaj, a napadači nisu pronađeni.

 

 
Ključne riječi
kim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije