U krznu

Kim Kardashian se vratila baš kao Zlica od Opaka

Kim Kardashian
Profimedia.hr
11.02.2016.
u 18:46

Kim Kardashian (35) u prosincu je dobila sina Sainta, drugo dijete sa suprugom Kanyeom Westom (42). Na prvom glamuroznom izlasku nakon porođaja pokazala je tijelo koje je dva mjeseca 'tesala'  kako bi se približila liniji koju je imala prije trudnoće. Izgubila je desetak kilograma, no tvrdi da mora skinuti još barem sedam kako bi bila idealna, pišu 24sata.hr.

Kosu je isplela u pletenice, a nije micala ni velike sunčane naočale. Posebno su ljuti bili protivnici nošenja krzna koju su Kim nazvali 'prasicom s ispletenom kosom koja na sebi nosi tuđu kožu'. Jedan od evenata koje je obišla bila je i revija na kojoj je gost bio njezin suprug Kanye. Navodno imaju bračnih problema jer Kim pati zbog Kanyeova ponašanja.

- Prvo je kritizirao poslovnu suradnju Kimine sestre Kylie Jenner (18) s brendom Puma, a zatim je više puta izjavio da je Bill Cosby nevina žrtva, a ne silovatelj. Kim to nije dobro podnijela, i to ne samo jer se s njim ne slaže. Ljubomorna je na supruga jer smatra da joj preotima medijsku pažnju - kažu starletini bliski prijatelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije