slavni par

Kim i Kanye po prvi put viđeni u javnosti nakon njegova sloma živaca

Kim
21.12.2016.
u 20:00

Slavni par po prvi je put viđen u javnosti nakon Kanyeove hospitalizacije, i to ne slučajno. Supružnici su odlučili večerati u restoranu oko kojega uvijek vrebaju paparazzi

Kim Kardashian i Kanye West viđeni su u javnosti po prvi put nakon što je reper završio u bolnici nakon što je doživio slom živaca.

Par je imao prilično teško razdoblje. Prvo je  Kim napadnuta i opljačkana početkom listopada u Parizu, a dva mjeseca nakon toga Kanye je završio u bolnici zbog psihičkog sloma koji su uzrokovali stres i nesanica, prenosi Net.hr

Kanye po izlasku iz bolnice navodno nije otišao u dom u kojem živi s Kim i djecom, već u unajmljeni stan. To je dalo vjetar u leđa glasinama kako je brak slavnog para pred krahom. Razlog je navodno nezadovoljstvo starlete koja se u braku s kontroverznim reperom osjeća “zarobljeno”.

Obitelj Kardashian-West je te glasine demantirala na službenom profilu na Twitteru.

Kimino i Kanyeovo zajedničko pojavljivanje u javnosti trebalo bi potvrditi da je s njihovim brakom sve u redu. Kako bi bili sigurni da će ih javnost vidjeti zajedno, supružnici su otišli na večeru u restoran ‘Giorgio Baldi’, mjesto gdje uvijek vrebaju paparazzi.

Ključne riječi
kim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije