teška godina

Kim i Kanye idu na individualne psihoterapije

Kim i Kanye
© Eduardo Munoz/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
22.12.2016.
u 18:00

Posljednjih nekoliko mjeseci za Kim Kardashian (36) i Kanyea Westa (39) bila je posebno problematična. Kim je u listopadu preživjela oružanu pljačku u Parizu, a Kanye je krajem studenog završio u bolnici zbog živčanog sloma, prenosi 24sata.hr

U međuvremenu su se pojavila šuškanja da reality zvijezda želi razvod jer više ne može podnijeti Kanyeovo ponašanje te da je reper nakon bolnice otišao živjeti sam u unajmljenu kuću. Par je preko zajedničkog prijatelja poručio kako se još vole te da niti ne razmišljaju o razvodu. 

- Kim još ima traume zbog pljačke te odlazi redovno na psihoterapiju. Kanye na savjetovanje ide zbog depresije te se pokušava naučiti bolje se nositi sa stresom - kazao je izvor za časopis People. 

 

La Traviata Premiere - Rome | Autor: Paradisi Alessia/Press Association/PIXSELLfoto: Paradisi Alessia/Press Association/PIXSELL

 

Kardashianka je dugo bila 'tiha' na društvenim mrežama, a nedavno je prvi put objavila fotografiju, nastalu za seksi adventski kalendar časopisa Love. 

Westa, pisali su mediji, muči puno stvari. Naime, nedavno se saznalo da ga je član obitelji ucjenjivao sa seks snimkom na kojoj se Kanye seksa s nepoznatom ženom, iste godine kada je upoznao Kim. U vrijeme kada je doživio slom, bila je deveta obljetnica smrti njegove majke, a navodno ga muči i nesanica zbog prenatrpanog rasporeda. 

 

Ključne riječi
kim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije