Gruđanke ‘slomile’ Lokomotivu (37:15)

‘Kćeri bure’ formalnost dijeli od naslova

27.03.2017.
u 10:00

Sudeći po igri i rezultatu rukometašice Gruda zaželjele su se igranja pred svojim pristašama, nakon što su tri prethodne službene utakmice igrale u gostima (u Prijedoru protiv Mire u kupu, u prvenstvu protiv Krivaje u Zavidovićima i protiv Bihaća u Bihaću).

U dvorani Bili brig cure trenerice Zlate Zubac “pomele” su Lokomotivu s 22 pogotka razlike (37:15) u 14. kolu Premijer lige BiH. Već na poluvremenu nazirala se katastrofa gošći (22:7), ali po običaju je trenerica domaćih u igru uvela djevojke koje češće sjede na klupi. No, i one su pokazale da su perspektiva kluba...

Za Grude su igrale: Križanac, Milas, Marić 3, Čutura 5, Rimac, Nikić 1,Vrančić 7, Gudelj 6, Boras 1, Bandić, Prusina 3, Kraljević 2, Mikulić 5, Kondža 4. (Trenerica: Zlata Zubac). Za Lokomotivu nastupile su: Žustra, Serdarević 5, Orahovac 4, Trebović 1, Palikuća 1, Tanović 2, M. Lerić 2, A. Lerić, Obad, Zečić, Kajan. (Trener: Mesud Merdan). S utakmicom manje, Grude imaju 39 bodova, osam više od drugoplasirane Mire, koja je u poražena u protiv Igmana Hadžićima (22:33).

Mira u srijedu gostuje u Grudama, u uzvratu četvrtfinala Kupa BiH (dvorana Bili brig, 19 sati). Gruđanke su praktično već izborile polufinale nakon pobjede u prvoj utakmici u Prijedoru (44:27), pa je uzvrat formalnost.

Sljedeće subote ove su se ekipe trebale susresti i u prvenstvu u Prijedoru.

Klubovi su se dogovorili da se susret igra u četvrtak 30. ožujka u Grudama (14 sati). Razlog promjene domaćinstva su smanjeni troškovi. Mira će biti formalni domaćin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije