Suri joj je najvažnija:

Katie ne izlazi jer želi biti ‘dobra majka’

suri
03.12.2016.
u 07:30

Ako idem na neku premijeru ili drugi holivudski event, nikad ne ostajem dulje od 22 sata zbog kćeri, kaže Katie Holmes (37). Glumica izbjegava izlaske jer želi što više vremena provesti s kćeri Suri (10), koju ima s Tomom Cruiseom (54).

- Želim da ona zna da sam pouzdana i da može računati na mene. Uživam u svojim majčinskim obavezama - kaže Katie, koja ima puno skrbništvo nad Suri otkad se razvela od Cruisea 2012. godine. Holmes kaže da joj je u životu najvažnije da njezina kći ima normalno djetinjstvo baš kao što ga je ona imala.

Katie Holmes and Suri out in New York | Autor: Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELLfoto: Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL

Katie je od 2003. godine u vezi s Jamiejem Foxxom (48). Cruise je navodno tražio od bivše supruge da mu obeća kako pet godina poslije okončanja brakorazvodne parnice iz 2012. neće imat

 

foto: Pixsell
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije