Zaprosio ju grof:

Kate Moss se zaručila, a u braku je s drugim

Kate Moss
01.08.2016.
u 17:17

Grof Nikolai von Bismarck (29), nakon manje od godinu dana veze, zaprosio je supermodel na romantičnom putovanju u Veneciji.

Iako je službeno još u braku s rokerom Jamiejem Hinceom (47), Kate Moss(42) zaručila se za 13 godina mlađeg fotografa. Zaručnik Nikolai član je aristokratske obitelji i potomak Otta von Bismarcka, prvog kancelara Njemačke. Na romantičnoj večeri, kleknuo je i zaprosio supermodel. Na talijanskom jeziku joj je izjavljivao ljubav.

Kate Moss je u braku koji već duže vrijeme ne funkcionira.

- Njihov brak je definitivno gotov. Jamie samo čeka da ona pokrene brakorazvodnu proceduru - kaže prijatelj para. Dodaje kako nisu u žurbi, ali im je jasno da se nikada neće pomiriti.

Kate je ušla u svijet modelinga s 14 godina. Najpoznatija je partijanerica među manekenkama koja živi raskalašeno uz puno droge, seksa i alkohola. Moss je 1994. bila u ljubavnoj vezi s glumcem Johnnyjem Deppom (53) a 2007. je bila zaručena za pjevača Petea Dohertyja (37). Šuška se da voli i djevojke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije