svatko u svom krugu

Karamarko i Kosor izbjegavali se u Borovu Selu, nisu se ni pozdravili

jadranka kosor
Branimir Bradarić/VLM
02.05.2012.
u 13:19

Uza sve poštovanje prema ministru, Milanović je morao biti tu, rekla je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor

Među okupljenim obiteljima, suborcima i političarima u Borovu Selu u srijedu su boravili i predsjednički kandidati HDZ-a Jadranka Kosor i Tomislav Karamarko. Do jučer bliski suradnici tijekom cijele ceremonije u Borovu Selu bili su na sigurnoj udaljenosti, svatko sa svojim društvom, udaljeni jedno od drugoga. Ni u jednom trenutku suparnici za čelno mjesto u HDZ-u nisu prišli jedno drugome niti se se uopće pozdravili.

I dok je Kosor većinu vremena provodila uz Vladimira Šeksa, Karamarko je razgovarao s lokalnim HDZ-ovcima. Komentirajući riječi branitelja, Kosor se složila da je danas u Borovu Selu, kao i jučer u Okučanima, morao biti i premijer Zoran Milanović.

– Ovo je prvi mandat ove Vlade i svakako da je premijer Milanović, uza sve poštovanje prema ministru, morao biti tu. Na taj način se i simbolično pokazuje smjer u kojem će Vlada ići i koje će vrijednosti poštovati. Mislim kako bi i za njega bilo dobro da je bio tu da se upozna s dijelom branitelja koji su zaslužni zašto Hrvatska danas ima premijera. Sigurna sam da bi bio dobro primljen – rekla je Kosor koja je zajedno s Vladimirom Šeksom, Tomislavom Ivićem i Josipom Salapićem položila vijenac podno spomen-obilježja.

– Ovdje sam i kao saborska zastupnica koja je izabrana iz ove izborne jedinice, ali i kao predsjednica HDZ-a. Tomislava Karamarka nisam vidjela, ali da jesam, sigurno je da bih ga pozvala da zajedno s nama položi vijenac. Ova prigoda sigurno nije mjesto za politiziranje – rekla je Kosor na čijem je vijencu pisalo da ga polaže predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor.

Po mnogima Tomislav Karamarko, najozbiljniji kandidat za čelno mjesto HDZ-a, odmah po završetku ceremonije napustio je Borovo Selo iako je obećao dati izjavu novinarima.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?