Po bod(ove) protiv Širokog

Karačić: Optimistični smo, uz sav respekt koji imamo prema Širokom, o porazu ne razmišljamo

vitez_nnn_bih_27112015
28.11.2015.
u 07:00

"Znamo snagu i kvalitetu Širokog, ali imamo i mi svoje adute. Želimo pobjedu, a i bod bi bio 'puna šaka brade'", kazao je Armin Kapetan

Ljubitelji nogometa u Vitezu nadali su se i očekivali kako će današnji susret Viteza i Širokog biti pravi nogometni praznik, susret prijatelja, trećeplasiranog gosta i visoko plasiranog domaćina "usidrenog" u mirnim premijerligaškim vodama, piše Večernji list BiH. Naime, računalo se (bez krčmara) da će Vitez pobijediti Radnik, a u pobjedu Širokog nad Travnikom baš nitko nije sumnjao. Međutim, pokazalo se, tko zna koji put, da se ne smije reći "hop" prije nego li se i skoči. Naime, Vitežani su izgubili, a Širokobriježani nisu pobijedili i današnja utakmica će biti "ratnička", na "nož", kako se to slikovito zna reći. A tako, kada je ova utakmica u pitanju, razmišlja i trener Viteza Branko Karačić. -Treba li uopće naglašavati važnost ove utakmice za obje momčadi? Također, ne treba posebno govoriti o snazi i vrijednosti momčadi Širokog. Unatoč problemima, a prije svega mislim na crvene kartone Jevtića i Fajića, treći žuti Šantića, nedovoljno oporavljenog Sadikovića, mi ćemo ući u ovu utakmicu optimistični i s najljepšim očekivanjima. Pobjeda bi bila zlata vrijedna, bod nas ne bi razočarao, a o porazu nećemo ni razmišljati, uz sav respekt koji prema Širokom imamo, kazao je Karačić. Gosti novinara bili su i iskusni Kapetan i vrlo dobri mladi vratar Tirić, na posudbi iz Zrinjskog. - Potpuno sam se oporavio, maksimalno radim i spreman sam i za najveće napore. Znamo snagu i kvalitetu Širokog, međutim, imamo i mi svoje adute. Želimo pobjedu, a i bod bi bio "puna šaka brade", kazao je uvijek odmjereni Armin Kapetan. - U goste nam dolazi snažan protivnik. Ne treba biti neskroman i ne reći kako bi i neodlučen ishod za nas bio pozitivan, a pobjeda nemjerljive vrijednosti. Da dođemo do zacrtanog cilja ja ću dati svoj maksimum, a ne treba dvojiti da tako razmišlja svaki igrač kojemu trener pruži povjerenje. Jer, samo tako možemo do cilja", poruka je vratara Ivana Tirića. Vjerojatna startna postava: Tirić, Livančić (Stanić), Barišić, Pezo, Pilipović, Muminović, Anastasov, Đurić, Basara (Livančić), Kapetan, Kantar. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?