Živi sam, bez Kim i djece

Kanye nakon bolnice nije otišao kući

Kim
Instagram
03.12.2016.
u 14:15

I dalje prima terapiju uz nadzor stručnjaka, samo kod kuće. Ne zna se koliko dugo će se trebati liječiti, kazao je izvor za časopis People te dodaje da je Kanye West (39) trenutno u unajmljenoj kući, a ne sa suprugom Kim Kardashian (36) i svojom djecom Saint i North.  

- Kim mu je i dalje potpora i brine se za njega, ali trenutno ne žive zajedno - kazao je izvor, dok glasnogovornik obitelji slučaj još nije komentirao. 

U vili obitelj Kardashian, pak, vlada blagdansko raspoloženje. Članice 'klana', Khloe, Kourtney i Kylie na svojim su društvenim mrežama objavile fotografije njihovog 12 metara visokog božićnog drvca. Obitelj je zajedno i uranjeno proslavila prvi rođendan Kiminog i Kanyeovog sina Sainta. 

Kim i Kanye imaju sve češće 'trzavice' u braku koje su počele nakon što je Kim opljačkana u Parizu. Reper je postajao sve nervozniji i sve češće imao bi ispade usred noći. Zbog nervoze i umora, otkazao je i ostatak svoje 'Life of Pablo' turneje te je završio u neuropsihijatrijskoj bolnici. 


U bolnici je proveo deset dana, a 'okidač' sloma živaca navodno je bila deveta godišnjica smrti njegove majke. 

- Prolaze kroz pakao, Kanyeovo ponašanja jako je utjecalo na stabilnost njihova braka. Kim je laknulo kada je vidjela da Kanye napokon dobiva pomoć koja mu je potrebna. Misli da će ga to spasiti, ali i njihov brak - dodao je izvor blizak paru. 

 
Ključne riječi
kim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije