Šok u Bayreuthu

'Nije kancelarka Merkel pala jer je kolabirala, već zato što se raspao stolac na kojem je sjedila'

Merkel Vučić
Foto: Reuters/PIXSELL
26.07.2015.
u 08:31

Mediji podsjećaju da je kancelarka Merkel kolabirala i početkom prosinca 2014., na stranačkoj konvenciji CDU-a u Koelnu.

Njemačka kancelarka Angela Merkel pala je u nesvijest u subotu navečer tijekom otvorenja 104. Wagnerovog glazbenog festivala u Bayreuthu.

Kako javlja Bild, kancelarka Merkel srušila se u kafiću tijekom prve pauze Wagnerove opere u tri čina "Tristan i Izolda". Tijekom stanke za kavu, kancelarka je pala u nesvijest. Pala je sa stolca, a mnogobrojni uzvanici odmah su kancelarki Merkel pritekli u pomoć. Kancelarka je u nesvijesti bila oko dvije minute - piše Bild, a prenose svi njemački mediji. Kancelarka Merkel odgledala je operu do kraja, kao da se ništa nije desilo. "Jako mi se dopala izvedba", kratko je prokomentirala Merkel.

- Nije kancelarka Merkel pala jer je kolabirala, već zato što se raspao stolac na kojem je kancelarka sjedila - priopćio je Georg Streiter, glasnogovornik njemačke vlade.

Mediji podsjećaju da je kancelarka Merkel kolabirala i početkom prosinca 2014., na stranačkoj konvenciji CDU-a u Koelnu.

Liječnici su kao razlog tada naveli stres, iscrpljenost i dehidraciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije